Poenget med bloggen min er, kan jeg skrive til Stortingspolitikere. Kan hvem som helst gjøre det, jeg er bare en vanlig mann.

Defor er jeg veldig glad for den nye regjeringen vi har fått. Arbeiderpartiet og Senterpartiet sitt slagord, som lyder: nå er det vanlige folk sin tur.

Jeg tar regjeringen på ordet og tenker at jeg er en vanlig mann og jeg tror også at de fleste menneskene som har problemer med Nav er vanlig folk.

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/OrEk6w/naa-er-det-jonas-gahr-stoeres-tur

Vår nye Statsminister Jonas Gahr Støre sa i VG 14 september, se over. Nå er det vanlige folks tur.

Trygve Slagsvold Vedum skriver i boken som han skrev med Jan Bøler i boken Nær Folk som kom ut i 2021. Slagsvold Vedum var medforfatter.

Jeg siterer Slagsvold Vedum på side 44. Sitat: Erik Bye poengterer noe viktig, veldig viktig!

Politikerne må se seg som folkets tjenere, ikke som folkets herrer. Sitat slutt.

Dette er rene ord fra både Statsminster Jonas Gahr Støre og Finansminster Trygve Slagsvold Vedum.

Jeg skal gi dere en liten oppskrift på lobbyisme, det betyr å påvirke. Jeg håper dere vil hjelpe meg å påvirke våre kjære folkevalgte.

I dette tilfellet her, håper jeg at du som leser bloggen min, vil gjøre det samme som meg.

Hvis dere har problemer med Nav, skriv til Stortinget og regjeringen som vi vil påvirke. Nå er tiden inne til å lytte til vanlige folk som har problemer med Nav og løse disse problemene.

Tiden er inne for en ny navreform i Kongeriket Norge!

Da vil vi gjøre det samme som LO eller NHO gjør, de påvirker de som sitter på Stortinget, for å få igjennom sine saker.

Dette gjorde de etter valget i 2021, for å få med sin politikk på Hurdalsplattformen. Dette er et faktum, med en gang valget var over, Kom LO inn med sine Krav. LO har 970 000 medlemmer i Norge og Arbeiderpartiet går ikke i mot sin egen fagbevegelse. Arbeiderpartiet hører på LO, jeg kan legge frem flere bøker som beviser dette.

Det jeg vil frem til, er at LO har en enorm makt med alle sine medlemmer i Norge og presser en sosialistisk regjeringen med sin makt. Jeg vet ikke hvor mange mennesker som har problemer med Nav i Norge, at det er mange tusen mennesker er jeg ikke i tvil om.

Det som gjorde at dette gikk opp for meg, var at jeg meldte meg inn her. http://aap-aksjonen.no/ Da gikk det opp meg, er det så mange saker i landet vårt? Jeg fikk sjokk, og jeg tenkte at slik kan det ikke være i Norge.

Jeg skriver det igjen, for dette er viktig, dokumenter alt du gjør i din sak.

Det jeg skriver om å dokumentere er den regel nummer 1 enten du skal i Trygdereretten eller skal sende inn saken din til en avis eller til Nav.

Hvis du kommer med en eske med dokumenter uten å ha dokumentert dette, har du ingen saken. Det er ingen som bryr seg hva du sier og mener. Det er viktig å dokumentere alt som skjer i saken din. Går jeg på undersøkelse hos en lege, har jeg med et ark, der jeg har skrevet ned hva hvilken undersøkelser jeg skal gjøre, etter det skriver jeg referat når jeg kommer hjem, og legger undersøkelsen inn på tidslinjen min, legger også med en kommentar.

Fakta har makta, dette er sannheten, det som teller er hva du kan dokumentere og bevise. Det er slik det funger i Nav og rettssystemet vårt.

Jeg skal også ta med eksempel på en sak som er i media nå hele tiden, da tenker jeg på høye strømpriser. Det er også en facebookgruppen med 528 000 medlemmer. https://www.facebook.com/groups/385694582109449/

Jeg skal gi de et tips til den gruppen, som vil gi mer gjennomslagskraft enn å skrive på Facebook. Skriv til Energi og Miljø-Komiteen på på Stortinget.

Det vil ha en annen effekt enn å skrive på Facebook. Du må også ha et budskap og en løsning, og ikke minst ikke glemme å være blid og hyggelig, Som jeg har skrevet tidligere Stortinget er ikke under forvaltningsloven.

De trenger ikke å svare deg, det må derimot Marte Mjøs Persen som er Olje-og energiminister. Det står inne på Stortinget sin side at lubna.boby.jaffery@stortinget.no møter for Olje-og Energiministeren.

Du som er bekymret for strømprisene må gjerne sende henne en e-post, hun er pliktig å svare deg etter forvaltningsloven §1 , da Statsråden hører til under Forvaltningen og må svare etter forvaltningsloven §11 a. Hvis du gjør dette, husk du må ha et budskap og en løsning og være hyggelig og blid.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1967-02-10#KAPITTEL_1

https://www.stortinget.no/no/Representanter-og-komiteer/Komiteene/Energi–og-miljokomiteen/

Mitt poeng er at du som borger i Norge, er nærmere makten i Norge enn du aner, derfor er det viktig at du bruker ytringsfriheten. Jeg tar med https://litteraturhuset.no/utleie/vilkaar-2/ om ytringsfriheten, hvis du truer noen på Stortinget så kan du bli straffet.

Derfor er det viktig at du skriver et budskapet ditt på hyggelig måte. Alle kan skrive e-poster det har vi lov til gjennom demokratiet vårt.

Her er e-post adressene til alle stortingsrepresentanter og alle komiteene på Stortinget: https://www.stortinget.no/no/Representanter-og-komiteer/

Dette er bare et eksempel, jeg vil fokusere på Nav. Og Arbeids- og Sosialdepartementet.postmottak@asd.dep.no og Arbeids og Sosialkomiteen.

Her er e-post adressene til alle i arbeids-og sosialkomiteen:

1.kirsti.bergsto@stortinget.no

2.per.lundteigen@stortinget.no

3. tuva.moflag@stortinget.no

4. anja.ninasdotter.abusland@stortinget.no

5. Henrik.Asheim@stortinget.no

6. mimir.kristjansson@stortinget.no

7. Anna.Molberg@stortinget.no

8. Dagfinn-Henrik.Olsen@stortinget.no

9. gisle.meininger.saudland@stortinget.no

10. Runar.Sjastad@stortinget.no

11. aleksander.stokkebo@stortinget.no

12. trine.lise.sundnes@stortinget.no

13. torbjorn.vereide@stortinget.no

Arbeids-og sosialministeren og Arbeids-og sosialkomiteen venter på høre din historie med Nav.

Jeg skal skrive mer i morgen, da kommer jeg til å skrive om hvordan jeg har brukt sosialemedier til å skrive til Nav.

3 kommentarer om “Poenget med bloggen min er, kan jeg skrive til Stortingspolitikere. Kan hvem som helst gjøre det, jeg er bare en vanlig mann.

 1. Veldig bra skrevet Thomas. Det du gjør nå kommer til å hjelpe mange personer. Måten du oppfordrer folk å skrive på en positiv/vennlig måte kommer en langt med, du ber de lagre informasjon de får/gir, så de kan «bruke» det mot dem(Nav) ved senere møter.

  Stå på Thomas. Ønsker deg ett fantastisk godt nyttår.

  Hilsen Ottar

  Likt av 1 person

  1. Tusen hjertelig takk for det Ottar! Jeg håper at du har rett, jeg tenker at vi kan ikke ha slik i Norge, det er så mange mennesker dette går utover.
   Jeg skal legge ut eksempler på hva jeg mener og den boken jeg referer til. Takk for tilbakemeldingen.
   Den eneste måten å vinner over Nav på er å være rolig og avbalansert, Hvis en ikke gjør dette blir en ikke tatt seriøst.
   En må også bruke loven, selv om Nav bryter både folketrygdloven og forvaltningsloven. Helt sant, tusen takk. Riktig godt nyttår.
   Mvh
   Thomas

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s