Jeg har ingenting i mot de menneskene som jobber i Nav.

Som jeg skrev i overskriften, har jeg ingenting i mot de som jobber i Nav eller Nav direktør Anne Kverneland Bognes eller Nav Direktør Hans Christian Holte. Selv om jeg har nevnt begge direktørene i mine brev til dem. Jeg vil sette fokus på Nav som jeg ser ut fra mine og andre mennesker sine erfaringer, ikke fungerer på en slik måte som jeg hadde trodd. Jeg mener at Nav må forandres, de må hjelpe andre mennesker. I dag er det mange mennesker som faller utenfor velferdstaten vår av forskjellige årsaker.

Helt nederst på det den overskriften, som ligger på bloggen min. Navnet jeg har gitt den. «Ikke gi opp, Der har jeg skrevet en litteraturliste. Jeg håper at andre mennesker som har problemer med Nav, vil gjøre det samme som meg. Da mener jeg at de må skrive til Regjeringen og Stortinget.

Jeg legger med noen bøker jeg vil trekke frem som er viktige: Norsk Politikk: https://www.universitetsforlaget.no/norsk-politikk-2-utgave-1 og Historie og Demokrati. https://www.fagbokforlaget.no/Historie-og-demokrati/I9788245032604

Hvis en skal gjøre det som jeg gjør, bør en viss kjennskap til hvordan demokratiet vårt fungerer.

Fire andre bøker jeg vil trekke frem. Tekst som selger, Jakta på makta, Noe med media og Revolusjon.

https://www.norli.no/tekst-som-selger dette er en fantastisk liten bok, som er på 60 sider. Her står det masse nytting informasjon om hva du skal tenke på når du vil komme igjennom med din sak. Kort og godt hva du skal skrive. J

Jakta på Makta skriver også om det sammen, det er også en veldig nyttig bok, ditt budskap er har alt å si om noen på Stortinget føler sympati med deg og vil hjelpe deg. Her er det også beskrevet hva du skal gjøre steg for steg. https://ebok.no/ebok/jakta-pa-makta_ketil-raknes/

Den tredje boken jeg vil nevne er noen innen media: https://www.cappelendamm.no/_noe-innen-media-halvor-hegtun-sven-egil-omdal-9788202527945

Den boken beskriver utviklingen innen sosialemedier, der kommer det frem at flere medier går over til sosialemedier, alle media i dag er på sosialemedier. Enten en snakker om Aviser, TV stasjoner, radiokanaler. Jeg såg også under valgkampen i fjor, at alle partiene var på sosialemedier. Sosialemedier har større rekkevidden enn vi tenker på.

Den fjerde boken vil nevne er en bok som heter Revolusjon 2.0: https://www.norli.no/revolusjon-2-0 Den omtaler den Arabiske våren, revolusjonen i Egypt, der regjeringen måtte gå av.

Jeg mener ikke at vi skal starte en revolusjon i Norge, jeg vil vise hvilken makt sosialemedier har både i Norge og resten av verden. Jeg hadde over 70 000 mennesker som såg et innlegg jeg la ut på LinkedIn i Sommer.

Jeg håper at flere mennesker vil gjøre det samme som meg, men hvis dere skal gjøre det, må dere ha kunnskap. Kunnskap er makt.

Politkerne venter på deres e-poster, de vil høre deres historier! Jeg skal skrive mer senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s