LinkedIN og Facebook har fungert best med å spre mitt budskap om Nav.

Nav bruker ofte LinkedIn for å spre sitt budskap om arbeidsmarkedstiltak og om prognoser om hvordan sysselsettingen kommer til å bli, og i hvilken bransjer det er permitteringer og oppsigelser. Dette var bare tilfeldig at jeg oppdaget, jeg har vært inne på LinkedIn i mange år, tenkte at det kanskje var muligheter for å få en jobb der.

Jeg fulgte forskjellige selskaper på LinkedIn både bemanningsselskaper, rederier og blant annet Nav.

Etter en stund forsto jeg at det var å tagge mest mulig folk og selskaper på LinkedIN, da kom det jeg la ut opp på siden deres.

Jeg gjorde det når jeg tagget det som Nav skrev, da dukket min sak opp. De skrev for eksempel om #arbeid #Dutrengs #Hiring #Jobber #Arbeidtilalle. Jeg måtte være forsiktig.

Du må ikke plage folk eller en må ikke være for pågående. Enten det er Nav-direktører eller hvem du tagger, svarer de ikke, prøver du igjen om en uke eller to.

Har tagget Nav-direktører, Statsråder, Statsministeren, politikere, Nav, Departementer, Politiske Ppartier, jeg har ofte vært inn å sett på hashtaggs på hvem som har mest følgere. Hvis du tagger TV2, VG, Aftenposten. Mercedes, yara, Equinor. Norges bank, Nordea, DNB.

Store selskaper har mange følger, tagger du slike selskap, er det mange som vil lese ditt budskap.

Jeg så etterhvert at det var veldig mange mennesker som faktisk så det jeg la ut på LinkedIN. Jeg hadde flere ganger, flere tusen visninger på en sak, det fortalte meg at Nav-saker var det ikke bare jeg som var opptatt av.

Jeg var inne å svarte hver gang, Nav-direktøren skrev noe på LinkedIN også, Etter ca 9 uker tror det var, begynte han å svare meg inne på LinkedIN.

Jeg skrev ett brev til han en gang i uken, jeg tok bildet av brevet og la det ut på LinkedIN. Tilslutt svarte han meg.

Jeg har ingenting i mot deg Nav-direktør Hans Christian Holte, med en stilling som du har, har du rettigheter og plikter og hører under forvaltningsloven. Derfor er det å sende brev til Direktøren, han eller en som jobber for han er pliktig etter (forvaltningsloven §11 a )å svare deg.

Her er Nav-direktøren sin rette adresse:

Nav Direktør Hans Christian Holte

Arbeids -og velferdsdirektoratet/Nav

Postboks 354, 8601 Mo I Rana

Hei Hans Christian Holte
Da sender jeg et nytt brev til deg. Skal legge ut brevet jeg skriver til deg, siden du ikke mottar mine brev. Kommer til å skrive brev til deg hver uke. 

Hans Olav SyversenBjørn LienTorbjørn AasIngrid Brandal MyklebustArne Christian Mæhlum

#JonasgahrstøreNordaas RagnhildNina Kraugerud Ertzaas#Ernasolberg#SMKTale JordbakkeAnne Kristin HjukseVivian AndersenStein EngebråtenHåvard Kleppa

Mvh

Thomas Hellevang
#digitalmedia#tourism
#LinkedIN#media#Blog#bærekraft#Tesla#LO#NHO#DN#NHH#dell#DN#SDM#dnb#Equinor#Microsoft#work#KS#politics#communication#FN#Apple#KMD#DNV#recruiting#Klp#Stortinget#politics#teams#crewing#deloitte#sport#management#blogging#marketing#Jobs#hR#fpol#Microsoft#innovation#Navoslo#pwc#Entreprenør#Marketing#HR#crew#Nav#Coaching#valg#DN#schibsted#UDI#Lundin#Politikk#NTB#Nrk
#Shipping#Sports#big4#energy#KCD#Telenor#AP#ASD#offshore#NOV#Telia#BI#NAV#Change#PWC#Tibber#tcfd#Backend#SAS#HR#KS#SSB#cloud#Hauststormen#NRK#Twitter#Platform
#digitalmarketing#Climate#BI#YS#Rett24#VIS#Google#media#Who#Office#forskning#leadership#NRK#Tesla#Trade#apple#UN#Platform#Finans#socialmedia#environment#WTO#BT#Nettavisen#jobbtips#contentmarketing#socialmediamarketing#finans#Anfo#environment#HR # #Nrk#jobbfokus#leadershipdevelopment#privateequity#Connections#nyregjering#global#humanrights#frontend#finansforbundet#renewableenergy#fundraising#metaverse#communications#education#Nyheter#Industry#economy#kampanje#jobb#Microsoft365#bemanning#biofuels#media#Hauststormen#success#Netzero#Climatechange#HK#Careers#socialmedia#socialmediamarketing#SPU#CaliBR#VG#Stortinget#OUS#digital#Ledelse#NTB#FinAut#technology#future#mangement#TV2#UNDP#Energy#Environment#ClimateAction#cop26#GroupUpForClimate#socialmedia#health#Sustainability#talent#entrepreneurs#Google#medier#Kom24#Jobs#Zynk#BCG#nettverk#jobbfokus#UN#xr#marketing#Climate#Ecit#Nav#broadcasting#socialmedia#media#pressure#SSB#Shipping#Sustainability#webinar#climateconsiderations#Stortinget#CV#leadership#Vis#WWF#journalism#journalist#mediaforum#HumanRights#e24#training#socialmediamanagement#UBS#PredictiveMaintenance#Navinnlandet#graphicdesign#cybersecurity#computerscience

#recruiter#NSM#blog#Twitter#Energy#ledelse#Digitalised#project#innovation#mediaforum#podcast#statistic#insurance#Sustainability#ClimateAction#TogetherForOurPlanet#Nav#Cybersecurity#microsoftteams#Intrum#Teamwork
#HR#Equinor#PR#Technology#Stup#NHH#offshore#Facebooklive#Twitter#career#Communication#kampanje#EY#IBM#media#recruitment#politics#KPMG#job#Apps#blog#hr#jobsearch#AP#blog
#UD#BI#Finance#BI#Norge
#UDI#UNE#marketing#digital#NFD#SAS#management#Flyr#hr#experience#hiring#recruitment#SAS#UN#IBM#vacancy#EY#ILO#DNB

Brev til Hans Christian Holte

Thomas Hellevang liker detteNAV68 883 følgere4md. • Redigert • for 4 måneder siden– For at vi i NAV skal kunne utvikle stadig bedre tjenester, trenger vi nytenkningen og innovasjonskraften som er i oppstartsbedrifter, eller hos andre, mindre aktører, sier NAV-direktør Hans Christian Holte.

Derfor inviterer vi nå oppstartsbedrifter, ideelle aktører og andre til å delta i konkurransen om å videreutvikle avklaringstiltaket. Les mer her: #startoff#innovasjon#innovationDirektoratet for forvaltning og økonomistyring

Tilslutt svarte han meg.

Thomas Hellevang  DegFreelace Chief Steward/Cook4 mdHans Christian Holte sender brev til deg hver uke. Jeg venter fortsatt på et svar, kan du ikke forvaltningsloven? Du er pliktig til å svare meg etter forvaltningsloven paragraf 11a.
Mvh
Thomas Hellevang

Svar på innlegg på LinkedIN av Nav Direktør Hans Christian Holte og svar til meg fra Direktøren i Nav. Vi må erkjenne at det er en asymmetri i møte mellom NAV og mennesker. Hva kan vi gjøre for å etablere et godt tillitsforhold i møte med alle mennesker? Hvordan får vi til hjelpen kombinert med fagligheten? Fin og åpen samtale om tillit med statsråd Hadja Tajik på #NAV-konferansen 2021.

Thomas Hellevang  DegFreelace Chief Steward/Cook1 md(redigert)Hans Christian Holte
Det første Nav kan begynne med er at dere kan ha tillit til de menneskene som blir syke i Norge. Nav bruker enorme ressurser på at syke mennesker ikke skal få ytelser.

Synes du at det legger opp til et tillitsforhold til de som kommer i den situasjonen og må bruke Nav?

Tillit går mellom to eller flere parter. Det går ikke bare en vei.
Hvis dere i Nav hadde sluttet å sitte bak stengte dører og ikke hadde behandlet syke mennesker som kriminelle, kunne det vært en god start.

Nav må hjelpe mennesker som trenger ytelser og hjelp til å komme tilbake til arbeidslivet.

Ikke ødelegge mennesker , som Nav i mange tilfeller gjør i dag. Nav må bruke ressursene som norske mennesker har, alle mennesker har ressurser.

En må legge til rette for at menneskene blir sett og hørt.
Intensjonen med Nav i 2006 var at en skulle komme inn en dør og få hjelp.
Fra tre kontorer som fungerte, som ble til et kontor som aldri har fungert som det skulle.

Har vi en velferdsstat som skal hjelpe mennesker som faller utenfor i samfunnet vårt? Eller er empati og medmenneskelighet, byttet ut med New public management?
Jeg trodde vi hadde en velferdsstat.
Er den på vei bort?

Jeg ønsker deg en fin kveld.

Mvh

Thomas Hellevang

svar fra Holte:

Hans Christian HolteForfatterDirektør hos NAV Hei Thomas, du sier noe som jeg er helt enig i. Tillit går begge veier. Det er vanskelig å ha tillit til noen hvis du ikke blir møtt med tillit av dem. Det er flere hensyn som spiller inn i møtet mellom mennesker som trenger ytelser og NAV. Å hjelpe folk. Å sikre likebehandling og at reglene følges. Å se på mulighetene for å komme i arbeid. I en slik situasjon kan det ta tid å bygge opp tillit. Jeg tror desverre du har helt rett i at vi ikke alltid lykkes godt nok med det. Det skal vi jobbe for å bedre, hver dag. Samtidig ser jeg også hver dag empatien og ønsket om å hjelpe fra NAV-ansatte.

Det er mulig å få svar fra Nav- direktørene, men det tar lang tid.

Facebook fungerer også, det er mer på at folk deler og liker det du legger ut, det hjelper og at folk leser budskapet ditt. Jeg forstår at ikke alle mennesker vil bruke sosialemedier, jeg ser ikke så mange andre utveier.

Det er vanskelig å komme i media, på sosialemedier er du din egen herre. Du er også din egen journalist og redaktør, derfor må du passe seg for hva en skriver og hvordan du fremfører ditt budskap.

Det er som er poenget mitt, den samtalen du har på Nav-kontoret eller klagen du har, den kommer du ingen vei med.

Den havner i klageinstansen og tilslutt i Trygderetten. Nav-systemet er lagt opp slik at brukeren skal gi opp. En kafka-prosess.

https://www.dagbladet.no/kultur/aldri-skjont-hva-kafkas-prosessen-handler-om/64554297

Jeg har også brukt Twitter, det er vanskeligere å bruke, der er det værre å komme igjennom.

Tror det er viktig å finne sin kanal på sosialemedier. , hvis du velger å bruke sosialemedier.

Du må få ditt budskap ut på internett og sosialemedier. Da har en mulighet til å bli sett.

i morgen skal jeg skrive om denne boken, som er om retorikk som betyr kunsten til å overbevise.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s